Zeichenfläche 1 Kopie 6

Leistungen

Kreativ.Persönlich.

RundKantig skapar många nya kontakter med hjälp av god design. Oavsett om det är ett minimalistiskt koncept eller överdådigt i form och färg är det alltid genomtänkt med tanke på dina mål. RundKantig skapar kommunikationslösningar som lockar, inspirerar och funkar i samtliga media och alltid med tanke på tillgänglighet.

Med många års erfarenhet och personligt samarbete har RundKantig kompetensen att utveckla rätt lösning för dig från idé till färdig produkt. Jag ser fram emot din förfrågan. RundKantig åtar sig uppdrag inom bland annat:

RundKantig skapa logotyper som inte bara är stilfulla detaljer, utan som även fungerar som kraftfulla verktyg för att marknadsföra ditt varumärke i både fysiska och digitala miljöer.

För att säkerställa att din logotyp inte bara är estetisk utan också effektiv, arbetar vi också med att utforma en grafisk profil som definierar hur ditt varumärke ska kommuniceras visuellt. Genom noggranna val av typsnitt, färger och grafiska former skapar vi en enhetlig och igenkännbar visuell identitet som blir ett starkt verktyg för att just ditt företag ska synas på marknaden.

Med en gedigen kunskap om trycksakens form och det grafiska hantverket, kan RundKantig överföra dina idéer till tryckta produkter. Genom åren har RundKantig tillförskansat sig en omfattande erfarenhet av att välja rätt material, nyttja olika trycktekniker och efterbehandlingar som lyfter fram det bästa i dina trycksaker.

Oavsett om du behöver trycksaker för att berätta din verksamhets historia, presentera din produktkatalog, visualisera information eller för att förstärka din affärsidentitet, så är RundKantig redo att hjälpa dig att göra det på bästa möjliga sätt.

Skräddarsydda lösningar för mässor, utställningar, event, konferenser och shop-in-shop miljöer. RundKantig förstår vikten av fysiska möten och upplevelser och strävar efter att skapa effektiva plattformar för ditt varumärke, företag eller organisation.

Butiker, mässor och utställningar är fortfarande avgörande för att kommunicera med din målgrupp. RundKantigs design engagerar dina kunder och skapar en mix av fysiska och virtuella upplevelser för att förstärka din varumärkesidentitet och lyfta fram dina produkter.

Vi skapar infografik och illustrationer som fångar kundens uppmärksamhet och förmedlar komplex information på ett lättillgängligt sätt.

Infografik är ett kraftfullt verktyg för att göra data och fakta begripliga och lättare att lägga på minnet. Oavsett om du behöver visualisera statistik, processer eller andra typer av information, kan RundKantig hjälpa dig att omvandla tråkiga data till visuella presentationer som engagerar och informerar. 

Behöver du hjälp med att skapa en tillgänglig PDF för en broschyr eller flyer, designa din webbplats eller utveckla en tydlig och tilltalande kommunikation för ditt varumärke på sociala medier?
Vi hjälper dig gärna!

Ditt jubileum är ett utmärkt tillfälle att investera i företagets image och stärka varumärket. Det ger dig också möjlighet att sätta nya mål och lansera nya produkter eller tjänster. Genom att kommunicera kvalitet och hållbarhet kan du stärka kundlojaliteten och attrahera nya kunder och marknader.

Oavsett om det är genom en jubileumsbroschyr, en bildkampanj, en specialdesignad jubileumsutgåva eller en uppdatering av logotypen, så kan RundKantig hjälpa dig att göra ditt företagsjubileum till en minnesvärd och framgångsrik händelse.

designkonsult

Behöver du experthjälp? Letar du efter en erfaren grafisk designkonsult? RundKantig kan agera som en förlängning av din marknadsavdelning, fast externt, men med flexibiliteten och expertis hos en extern partner. RundKantig erbjuder skräddarsydda konsulttjänster som är designade för att lyfta fram ditt varumärkes unika identitet och maximera den visuella påverkan.

Kontakta RundKantig idag för att diskutera dina grafiska designbehov och bidra med att ta din varumärkesidentitet till nästa nivå genom kreativa och professionella designlösningar!

Flyer. Broschyr. Katalog Roll up. Monter. Evenemang Logotyp. Corporate Design

Unsere Kunden

Många av RundKantigs kunder, både från Tyskland och Sverige, har varit med under lång tid.

Kunderna har olika behov inom olika områden. Det kan handla om att ta fram en visuell identitet för kundens varumärke, utveckla en effektiv marknadsföringsstrategi eller synliggöra närvaron på mässor och utställningar. 

RundKantig är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar med en stark inriktning på inkluderande design – en design som ger en bättre upplevelse för fler människor.

IntresseraD? Idéer? Frågor?

Ich freue mich von Dir zu hören!