Zeichenfläche 1 Kopie 6

Tjänster

Kreativ.personlig.

RundKantig skapar många nya kontakter med hjälp av god design. Oavsett om det är ett minimalistiskt koncept eller överdådigt i form och färg är det alltid genomtänkt med tanke på dina mål. Målet är att skapa mönster som lockar, inspirerar och funkar i samtliga media.

Med många års erfarenhet och personligt samarbete kan RundKantig utveckla rätt lösning för dig från en enda byrå. Jag ser fram emot din förfrågan.

Flyer, Shop Displays eller webbnärvaro

RundKantig skapar enskilda kommunikationsmedier som flyers och broschyrer, montrar, banners och displays till butiksfönsterdesign eller din närvaro på webben. Interaktionen med föregående kommunikation är viktig – RundKantig lyssnar, lär känna din verklighet och passar in dessa nya resurser i de befintliga och utvecklar därmed kommunikationen tillsammans med dig.

Kopplingen mellan digitalt och tryck är viktig. Trycksaker kan också användas digitalt och ”väckas till liv” via QR-koder genom till exempel produktvideor eller imagefilm, lagring av kontaktdata och mycket mer.

Shopdesign, mäss- eller utställnings-koncept

Butiker, mässor och utställningar är fortsatt av stor betydelse för kommunikationen. Riktade marknadsaktiviteter som har till syfte att åstadkomma en kommunikation med kunderna är lika viktigt här som mixen av fysisk och virtuell upplevelse av varumärke och produkter. Kunderna guidas genom butiken via en viss design, struktur, musik etc.

RundKantig utvecklar ditt utställningskoncept tillsammans med dig, designar din butik, planerar din monterdesign och mässor från skiss till genomförande.

Bokprojekt eller marknadsföring

Större projekt som bok, katalog, broschyr eller ett reklamprojekt för ditt nya erbjudande får sin speciella attraktion.

RundKantig samarbetar med dig för att utveckla mål och designalternativ – vare sig det är digitalt eller tryckt. Även här gäller det att vissa människor nås bättre digitalt, andra bättre i tryck. Rätt mix hjälper dig att lyckas.

Corporate design eller logotyp

RundKantig utvecklar visuell kommunikation för ditt projekt, ditt varumärke, ditt företag eller din organisation med dig alltifrån design av logotyp som symboliserar vad företaget står för till en komplett Corporate Design.

Tillsammans med dig utvecklar RundKantig din design i samspelet mellan färger, typsnitt, typografi, rutnät, ytor och tonalitet, som kombineras för att skapa din unika kommunikationsstil.

Företag- och Produkt jubileum

Bli framgångsrik med ditt jubileum – använd det för att berätta om ditt företag och för att stärka det för framtiden. Design och Kommunikation för ett framgångsrikt företags jubileum. Jag hjälper er från första idé till färdigt material för ert jubileum!

Flyer. Broschyr. Katalog. Roll up. Monter. Evenemang Logotyp. Corporate Design.

IntresseraD? Idéer? Fråga?

Jag ser fram emot att höra från dig!

Kunder

Ofta långsiktiga kunder från Tyskland och Sverige. Design och koncept uppdrag från olika områden: Grafisk design, annonsering, webbplats, utställning och mässa.