Hållbart nätverkande

Tisdag den 12:e mars
Tid: kl. 18:00
Plats: DOSPACE – Innerstan
Pris: 360:-

Allt överskott från kvällen går till Östergötlands Stadsmission.

LunchOpen Night

En smakfull fusion av paj, föreläsningar och nätverkande

Vi är glada över att introducera den första LunchOpen Night, en kväll som förenar mat, spännande föreläsningar och nätverkande. Genom att lyfta LunchOpen-konceptet till nya nivåer erbjuder vi en kväll fylld med inspiration, berikande möten och god mat.

Under premiären av LunchOpen Night kommer vi att presentera tre föreläsningar som berör olika ämnen och perspektiv. Vi har noggrant valt dessa talare för att erbjuda en mångfacetterad upplevelse. Deras ämnen sträcker sig från innovation och teknologi till hållbarhet och personlig utveckling.

Vi ser fram emot att välkomna er till denna kväll i LunchOpens anda som ska präglas av öppenhet, inkluderande och såklart vara energigivande.

Ett arrangemang av LunchOpen-Norrköpping

Days
Hours
Minutes
Sekunder

Tillsammans skapar vi ett mänskligare samhälle!
Vill du göra skillnad och ge stöd till människor i Östergötland som lever i utsatta livssituationer?

Allt överskott från kvällen går till Östergötlands Stadsmission.

Kvällens föreläsare

PETER ÅSTEDT
FUTURE ECHOES

Med över 35 års erfarenhet inom musikbranschen har Peter Åstedt inte bara etablerat sig som en framstående gestalt, utan har även lämnat en betydande prägel på branschens landskap. Hans engagemang och mångsidighet har gjort honom till en central figur som har spelat en avgörande roll i musikscenen utveckling. Redan vid femton års ålder grundade Peter Dead Frog Records, ett av Sveriges äldsta och mest beständiga skivbolag.

År 2019 initierade Peter det ideella showcase-företaget ”Discover Sensation”, vilket ledde till skapandet av den internationella showcase-festivalen Future Echoes. Festivalen positionerar sig som Sveriges ledande showcase-festival och planeras äga rum den 21-23 mars 2024 i Norrköping.

LASSE FREDRIKSON
ÖSTERGÖTLANDS STADSMISSION

På Östergötlands Stadsmission är Lasse Fredrikson specialiserad på företagsrelationer och engagerar sig djupt i att stödja människor och organisationer på deras framgångsresa. Han är känd för sin förmåga att se potentialen i samarbeten och är en skicklig nätverkare som aktivt knyter nya kontakter för att hitta innovativa lösningar. Föreläsning och moderering är hans sätt att dela med sig av närvaro och entusiasm för samarbeten.

Lasses personlighet präglas av djup förståelse för både människor och affärsrelationer.

Nina Rydingsvärd
DOSPACE Norrköping

Möt Nina Rydingsvärd, den energifyllda lagspelaren som aldrig drar sig för att dyka in i kommunikationens virvlar. Hennes passion och engagemang är att knyta och vårda de värdefulla affärsrelationerna som hennes hjärta verkligen klappar extra.

I rollen som site manager för DOSPACE, ett kontorshotell och co-working space som verkligen sticker ut, är Nina drivkraften bakom en plats som inte bara erbjuder arbetsutrymme, utan skapar en gemenskap. Hon har en unik förmåga att inte bara se affärer som affärer utan som en möjlighet att skapa något större.

Biljettpriset 360:-

Pajbuffé, välkomstdrink, vin/öl med påfyllning till buffén samt kaffe till dessert. Högklassiga föreläsningar och en härlig mingelkväll. Varmt välkommen!

Vi är teamet som står bakom det!

Christoffer Kamronn

Koordinator och kreatör | Team & medarbetarutveckling | Event utveckling & Produktion

Solveig
Klingebiel

En av grundarna till LunchOpen och arrangör av LunchOpen-Norrköping. Driver RundKantig, en design- och kommunikationsbyrå som ge företag, organisationer och stiftelsen en unik och minnesvärd identitet.

Henrik Sorin Hildebrand

Ambassadör för LunchOpen-Norrköping och Projektledare på Sybring AB och alltid öppen för nya möjligheter inom marknadsföring, web, sälj och kommunikation.

OM LUNCHOPEN IDÉEN

LunchOpen är ett lunchnätverk med öppenhet och flexibilitet. Vår ambition är att vara en kontaktyta där människor från olika branscher och i olika roller kan mötas och skapa relationer. Kanske kan det leda till samarbeten eller nya affärer. I annat fall, fler kontakter.

Ytterligare möjligheter till nätverkande finns i Finspång, Linköping och Kalmar kolla in på LinkedIn för mer information. 

✓Gratis ✓Inkluderande ✓Energigivande

Varje fredag kl 12 på VY Restaurang NKPG / uppe i Arbetets museum.

Varmt välkommen!

Gå gärna med i gruppen LunchOpen - Norrköping på LinkedIn!

Mingelbilder från LunchOpen-Norrköping

Echoes Future

Future Echoes är Sveriges ledande showcase-festival som hålls den 21-23 mars 2024 i Norrköping, Sverige. Detta är festivalens tredje upplaga. Festivalen kommer att ha cirka 100 artister från hela världen och en internationell musikkonferens med internationella talare. Festivalen hålls på flera platser i centrala Norrköping. Ansökningar kommer att vara öppna fram till november 2023. Festivalen har fått en bra start och har redan flera internationella samarbeten med konstnärsutbyten, genom samarbetet med UNESCO Creative Cities Network i Norrköping. Future Echoes drivs av den ideella föreningen Discover Sensation.

© LunchOpen 2024 | Design: RundKantig

sv_SESvenska