Framgångsrika ​ företagsjubileum

Design och kommunikation av företagsjubileum. Använd jubileer och milstolpar strategiskt och affärsstödjande!

Ditt jubileum ger dig möjlighet att:

Investera i företagets image och stärka varumärket!

Sätta nya mål och lansera nya produkter eller tjänster.

Stärka kundlojaliteten och vinna nya kunder och marknader, genom att visa på kvalitet och hållbarhet.

Stärka teamkänslan! Tacka affärspartners och kunder!

Berätta om företagets historia och visa er företagskultur.

Jubileumsplanering

Jag hjälper er att ta fram ett koncept och en väl anpassad design för att genomföra ert jubileum eller uppnådda milstolpar.

“Med en skarp blick för jubileumskoncept anpassat för ert företag!“

Solveig Klingebiel, RundKantig

Vad firar du?

För ett företag finns många anledningar och tillfällen att fira. Det kan vara ett jubileum men det kan också vara då ni uppnått ett internt mål eller kanske slutförandet av 1000 produkter.

Att uppmärksamma ett företags framgångar kan göras på många olika sätt. Ta denna möjlighet att marknadsföra ditt företag!

Årsjubileum
1 år, 33 år, 2000 dagar som företag, 50 månader

Kommunikationsmål
1000 följare, 300 blogginlägg eller 500 kunder

Försäljningsmål
100 sålda hus, 1 miljon i omsättning, 50 000m2 lagda takytor

Kommunikation i jubileumstider

Oavsett om det är en jubileumsbroschyr, en bildkampanj, eller en särskild jubileums prägel på er webbplats ni vill ha så löser RundKantig det! Vilket format som passar er målgrupp och ert företag beror på många faktorer, hör av er till mig så hittar vi det som passar just er.

Tillsammans med er tar jag fram genomtänkta aktiviteter med marknadsföring som passar ert företag, kafé, restaurang, förening eller organisation. Jag hjälper er med idéer, design och genomförande så att ert jubileum blir en framgång som syns!

Logotyp & redesign

En speciell logotyp för ert jubileum ökar varumärkets värde och skapar förtroende. Gör ett tillägg till er nuvarande logotyp eller en integrering i befintlig logotyp.

Ny design – Har ditt företag förändrats och utvecklats? I samband med ett stort jubileum är det ett bra läge att överväga om din företagsdesign ska optimeras eller anpassas.

Utställning  & bildformat

Betona företagets värderingar och berätta er historia för anställda och kunder. Visa företagets vision och mål för framtiden.

Autentiska berättelse i bildformat eller en stor utställning av produkter och historia – i företagets lokaler, på en mässa, vid ditt evenemang eller externt. Det väcker nyfikenhet och intresse.

Print & digitala format

Jubileumstidning, magasin eller en bok ger er chans att berätta om er historia, kultur och nya mål för framtiden. Produkter som lämnar ett bestående intryck.

Från webbtidningar via sociala medier till målsidor. Digitala format erbjuder intressanta möjligheter för jubileet att nå era målgrupper med era egna viktigaste budskap.

Jubileumsstrategin – lika unik som ditt företag själv. Jag hjälper er från första idé till färdigt resultat. Börja att planera i god tid!

Kontakta mig idag!

Ring mig

0730 31 45 04

Firmen- und Produktjubiläum

Sei erfolgreich mit Deinem Firmenjubiläum - Nutze es, um über Dein Unternehmen zu berichten und es für die Zukunft zu stärken. Design und Kommunikation für ein erfolgreiches Firmenjubiläum. Ich helfe Dir von der ersten Idee bis zum Abschluss des Jubiläums!